Poštovani posjetioci, sajt nadalje neće biti ažuriran usljed odluke kompanije Paragraf Lex da se privremeno povuče sa tržišta Crne Gore.

Svi propisi na sajtu kao i ostale informacije ažurirane su zaključno sa 31.3.2021.

Zastava Srbije | Zastava Bosne i Hercegovine

SKUPŠTINA CG: 24. maj 2016. godine sednice Odbora za ekonomiju, finansije i budžet, Odbora za politički sistem, pravosuđe i upravu - Razmatranje finansijskih izveštaja Agencije za nadzor osiguranja i Regulatorne agencije za energetiku za 2015. godinu, susret sa nezavisnim ekspertima iz oblasti slobode medija


143. śednica Odbora za ekonomiju, finansije i budžet biće održana 24. maja 2016. godine, sa početkom u 10 časova, u Plavom salonu.

Dnevni red:

1. Finansijski iskazi i Izvještaj o izvršenoj reviziji finansijskih izvještaja i Izvještaj o radu Agencije za nadzor osiguranja za 2015. godinu;

2. Finansijski izvještaj i Izvještaj o radu Regulatorne agencije za energetiku za 2015. godinu;

3. Inovirani izvještaj o korišćenju finansijskih sredstava Skupštine i Službe Skupštine za 2015. godinu, sa Izvještajem o javnim nabavkama i

4. Tekuća pitanja.

Śednica Odbora za politički sistem, pravosuđe i upravu

Predstavnici Odbora za politički sistem, pravosuđe i upravu i predstavnici RTCG sastaće se sa nezavisnim ekspertima iz oblasti slobode medija, Džeremijem Mekbrajdom i Stivom Krošouom.

Sastanak se organizuje u okviru nezavisne ekspertske misije za reviziju medijskih sloboda koju sprovodi Evropska komisija, u okviru koje će se vršiti procjena rada državnih organa i institucija zaduženih za ovu oblast, u cilju obezbjeđenja sveobuhvatnog pregleda stanja u oblasti slobode medija u Crnoj Gori.

Na sastanku će biti riječi o kontroli Skupštine nad Javnim servisom.

Sastanak će se održati 24. maja 2016. godine, u terminu od 14.00 do 15.30 časova u prostorijama Skupštine Crne Gore - Crveni salon.

Ispred Odbora za politički sistem, pravosuđe i upravu, sastanku će prisustvovati predsjednik Odbora, Rifat Rastoder i članice Odbora, Marta Šćepanović i Danijela Marković.

Izvor: Press služba Skupštine, 23.05.2016.