Poštovani posjetioci, sajt nadalje neće biti ažuriran usljed odluke kompanije Paragraf Lex da se privremeno povuče sa tržišta Crne Gore.

Svi propisi na sajtu kao i ostale informacije ažurirane su zaključno sa 31.3.2021.

Zastava Srbije | Zastava Bosne i Hercegovine
glavna-slika
Email Print

JAVNI POZIV NEVLADINIM ORGANIZACIJAMA ZA UČEŠĆE U KONSULTOVANJU U VEZI SA PRIPREMOM NACRTA ZAKONA O IZMJENAMA I DOPUNAMA ZAKONA O DRŽAVNOJ UPRAVI

24.01.2018.


Na osnovu člana 3 stav 1 Uredbe o načinu i postupku ostvarivanja saradnje organa državne uprave i nevladinih organizacija ("Sl. list CG", br. 7/2012), Ministarstvo javne uprave upućuje

JAVNI POZIV

nevladinim organizacijama za učešće u konsultovanju u vezi sa pripremom Nacrta zakona o izmjenama i dopunama Zakona o državnoj upravi.

Nevladine organizacije koje su zainteresovane za učešće u konsultovanju potrebno je da Ministarstvu javne uprave podnesu prijavu za učešće u konsultovanju na adresu: Rimski trg broj 45 ili e-mail adresu: aleksandra.masonicic@mju.gov.me, u roku od 7 dana od dana objavljivanja javnog poziva.

Prijava treba da sadrži predlog nevladine organizacije o tome na koji način treba da se obavi konsultovanje (održavanje sastanka, dostavljanje pisanih predloga i dr.), kao i kontakt podatke nevladine organizacije. Prilikom određivanja načina konsultovanja, Ministarstvo javne uprave će voditi računa o broju zainteresovanih nevladinih organizacija za konsultovanje i predloženim načinima konsultovanja.

Listu nevladinih organizacija koje su iskazale zainteresovanost za učešće u konsultovanju Ministarstvo javne uprave će objaviti na svojoj internet stranici, u roku od tri dana od isteka roka za podnošenje prijava.

Po obavljenom konsultovanju Ministarstvo javne uprave će sačinjeti izvještaj o sprovedenom konsultovanju i isti objaviti na svojoj internet stranici u roku od sedam dana od dana održavanja konsultovanja.


IZVOR: Vebsajt Ministarstvo javne uprave,22.01.2018