Poštovani posjetioci, sajt nadalje neće biti ažuriran usljed odluke kompanije Paragraf Lex da se privremeno povuče sa tržišta Crne Gore.

Svi propisi na sajtu kao i ostale informacije ažurirane su zaključno sa 31.3.2021.

Zastava Srbije | Zastava Bosne i Hercegovine
glavna-slika
Email Print

AGENCIJA ZA SPRJEČAVANJE KORUPCIJE: Poziv nevladinim organizacijama za potpisivanje Memoranduma o saradnji


Agencija za sprječavanje korupcije kao centralno tijelo za sprečavanje korupcije u Crnoj Gori, u ostvarivanju svoje misije jačanja integriteta na svim društvenim nivoima i stvaranja društva netolerantnog na korupciju, prepoznaje značaj zajedničkog djelovanja svih aktera, predstavnika državnog i civilnog sektora uključenih u borbu protiv korupcije.

Tim povodom, u cilju stvaranja platforme za konstruktivnu saradnju prilikom sprovođenja svojih nadležnosti, Agencija je pripremila Memorandum o saradnji između Agencije za sprječavanje korupcije i zanteresovanih nevladinih organizacija.

Agencija poziva sve nevladine organizacije sa antikorupcijskom agendom koje su zainteresovane da budu potpisnice Memoranduma o saradnji, da dostave eventualne komentare na tekst Memoranduma do 29. septembra 2016. godine.

Kontakt osoba u Agenciji za sprječavanje korupcije je: Marina Mićunović, samostalni savjetnik I, tel: 020 447 704, e-mail: marina.micunovic@antikorupcija.me.

Izvor: Vebsajt Agencije za sprječavanje korupcije, 22.09.2016.