Poštovani posjetioci, sajt nadalje neće biti ažuriran usljed odluke kompanije Paragraf Lex da se privremeno povuče sa tržišta Crne Gore.

Svi propisi na sajtu kao i ostale informacije ažurirane su zaključno sa 31.3.2021.

Zastava Srbije | Zastava Bosne i Hercegovine
glavna-slika
Email Print

INVESTICIONO-RAZVOJNI FOND: Kamatne stope, rokovi otplate i grejs period koje nudi IRF najpovoljniji na tržištu kapitala


Ključni razlog za saradnju sa Investiciono-razvojnim fondom IRF je to što su kamatne stope, rokovi otplate i grejs period koje nudi najpovoljniji na tržištu kapitala, ocijenio je predsjednik Odbora direktora te finsijske institucije, Zoran Vukčević.

Vukčević i gradonačelnik Prijestonice Aleksandar Bogdanović sastali su se sa cetinjskim privrednicima i članovima Privrednog kluba Cetinja.

Kako je saopšteno iz Kabineta gradonačelnika, Bogdanović je istakao da lokalna uprava posvećeno i predano radi na stvaranju povoljnog poslovnog ambijenta u Prijestonici Cetinje, pri čemu je naglasio punu podršku Investiciono razvojnog fonda u tom pravcu.

"Vukčević je istakao poslovna politika koju vodi IRF apsolutno odgovara potrebama cetinjskih privrednika. Ključni razlog opredijeljenja saradnje sa IRF-om je to što su kamatne stope, rokovi otplate i grejs period koje nudi Fond najpovoljniji na tržištu kapitala", kaže se u saopštenju.

Navodi se da su tokom razgovora cetinjski privrednici i predstvnici IRF-a razmotrili dalje aktivnosti i mogućnosti zajedničke saradnje.

Sastanku je prisustvovao i direktor IPARD agencije Blagota Radulović.

Izvor: Vebsajt CdM, 21.09.2016.