Poštovani posjetioci, sajt nadalje neće biti ažuriran usljed odluke kompanije Paragraf Lex da se privremeno povuče sa tržišta Crne Gore.

Svi propisi na sajtu kao i ostale informacije ažurirane su zaključno sa 31.3.2021.

Zastava Srbije | Zastava Bosne i Hercegovine
glavna-slika
Email Print

JAVNA RASPRAVU O NACRTU ZAKONA O IZMJENAMA I DOPUNAMA ZAKONA O EKSPLOZIVNIM MATERIJAMA


Na osnovu čl. 6 i 11 stav 1 Uredbe o postupku i načinu sprovođenja javne rasprave u pripremi zakona ("Sl. list CG", br. 12/2012), Ministarstvo unutrašnjih poslova daje na javnu raspravu Nacrt zakona o izmjenama i dopunama zakona o eksplozivnim materijama.

Istovremeno Ministarstvo upućuje javni poziv građanima, naučnim i stručnim institucijama, državnim organima, Glavnom gradu, Prijestonici, opštinama, strukovnim udruženjima, političkim strankama, sindikatima, vjerskim zajednicama, nevladinim organizacijama, međunarodnim organizacijama, medijima i svim zainteresovanim organizacijama i zajednicama da se uključe u javnu raspravu i daju svoj doprinos u razmatranju Nacrta zakona.

Javna rasprava o Nacrtu zakona, trajaće 40 dana od dana objavljivanja javnog poziva.

Javna rasprava o Nacrtu zakona će se sprovesti održavanjem okruglog stola u Podgorici, 15.04.2016. godine, sa početkom u 10h u prostorijama Direktorata za vanredne situacije ul. Jovana Tomaševića bb (zgrada "Limenka").

Predlozi, sugestije i komentari na Nacrt zakona mogu se dostaviti Ministarstvu unutrašnjih poslova, Bulevar Svetog Petra Cetinjskog, broj 22 Podgorica ili na fax 020/481-833, kao i na e-mail : sreten.nedic@mup.gov.me.

Izvor: Vebsajt MUP, 18.03.2016.