Poštovani posjetioci, sajt nadalje neće biti ažuriran usljed odluke kompanije Paragraf Lex da se privremeno povuče sa tržišta Crne Gore.

Svi propisi na sajtu kao i ostale informacije ažurirane su zaključno sa 31.3.2021.

Zastava Srbije | Zastava Bosne i Hercegovine
glavna-slika
Email Print

LISTA KANDIDATA NVO ZA RADNU GRUPU ZA IZRADU NACRTA ZAKONA O IZMJENAMA I DOPUNAMA ZAKONA O SLATKOVODNOM RIBARSTVU


Na osnovu člana 13 Uredbe o načinu i postupku ostvarivanja saradnje organa državne uprave i nevladinih organizacija ("Sl. list CG", br. 7/2012), Ministarstvo poljoprivrede i ruralnog razvoja, objavljuje listu kandidata koji su predloženi za članive radne grupe.

Na osnovu javnog poziva koje je Ministarstvo poljoprivrede i ruralnog razvoja objavilo 09.02.2016. godine, za predlaganje predstavnika nevladnih organizacija za člana radne grupe za izradu Nacrta zakona o izmjenama i dopunama Zakona o slatkovodnom ribarstvu, u predviđenom roku dostavljen je samo jedan predlog od strane nevladnihih organizacija, kojim je predložen kandidat:

1. Dragan Babić, NVO Udruženje proizvođača slatkovodne ribe Crne Gore "Montetrout".

Navedeni predlog za Dragana Babića dostavljen je blagovremeno i uvidom u dostavljenu dokumentaciju je utvrđeno da su ispunjeni svi uslovi za prihvatanje kandidature.

Ministarstvo poljoprivrede i ruralnog razvoja će, najkasnije u roku od 15 dana, Rješenjem o obrazovanju radne grupe imenovati Dragana Babića za člana radne grupe za izradu Nacrta zakona o izmjenama i dopunama Zakona o slatkovodnom ribarstvu.

Izvor: Vebsajt Ministarstvo poljoprivrede i ruralnog razvoja, 22.02.2016.