Poštovani posjetioci, sajt nadalje neće biti ažuriran usljed odluke kompanije Paragraf Lex da se privremeno povuče sa tržišta Crne Gore.

Svi propisi na sajtu kao i ostale informacije ažurirane su zaključno sa 31.3.2021.

Zastava Srbije | Zastava Bosne i Hercegovine
glavna-slika
Email Print

SKUPŠTINA CG: 22. decembra 2015. godine sednice Odbora za evropske integracije, Odbora za zdravstvo, rad i socijalno staranje, Odbora za međunarodne odnose i iseljenike, Odbora za politički sistem, pravosuđe i upravu - Razmatranje Nacrta pregovaračke pozicije za Poglavlje 13, Prijedloga zakona o izmirenju obaveza prema radnicima Rudnika boksita AD Nikšić, kontrolno saslušanje ministra pravde na temu: "Primjena i efekti Zakona o izvršenju i obezbjeđenju i Zakona o javnim izvršiteljima" • 43. śednica Odbora za evropske integracije biće održana 22. decembra 2015. godine, sa početkom u 11:00 časova, u Plavoj sali.


Dnevni red

1. Nacrt pregovaračke pozicije Crne Gore za Međuvladinu konferenciju o pristupanju Crne Gore Evropskoj uniji za poglavlje 13 – Ribarstvo.

114. śednica Odbora za zdravstvo, rad i socijalno staranje biće održana 22. decembra 2015. godine, sa početkom u 11:00 časova, u Plavom salonu.

Dnevni red:

- Prijedlog zakona o izmirenju obaveza prema radnicima Rudnika boksita AD Nikšić koji su, usljed stečaja preduzeća, ostvarili pravo na penziju, koji su podnijeli poslanici Aleksandar Damjanović i Mladen Bojanić.

68. śednica Odbora za međunarodne odnose i iseljenike biće održana 22. decembra 2015. godine, sa početkom u 12:00 časova, u Crvenom salonu.

Dnevni red:

1. Davanje mišljenja o Ranku Vujačiću, kandidatu za mjesto izvanrednog i opunomoćenog ambasadora Crne Gore u Saveznoj Republici Njemačkoj, na rezidentnoj osnovi, sa sjedištem u Berlinu.

109. śednica Odbora za politički sistem, pravosuđe i upravu biće održana 22. decembra 2015. godine, sa početkom u 15:00 časova, u Plavom salonu.

Dnevni red:

1. Kontrolno saslušanje ministra pravde, gospodina Zorana Pažina, na temu: "Primjena i efekti Zakona o izvršenju i obezbjeđenju i Zakona o javnim izvršiteljima".

Izvor: Press služba Skupštine Crne Gore, 21.12.2015.