Poštovani posjetioci, sajt nadalje neće biti ažuriran usljed odluke kompanije Paragraf Lex da se privremeno povuče sa tržišta Crne Gore.

Svi propisi na sajtu kao i ostale informacije ažurirane su zaključno sa 31.3.2021.

Zastava Srbije | Zastava Bosne i Hercegovine
glavna-slika
Email Print

PKCG: Konferencija Efikasnost pristupanja Evropskoj uniji (EU) i unapređenje regionalne konkurentnosti 22. i 23. oktobra 2015. godine


Konferencija pod nazivom Efikasnost pristupanja Evropskoj uniji (EU) i unapređenje regionalne konkurentnosti, koju organizuje Privredna komora (PKCG), biće održana u hotelu Splendid u Budvi, 22. I 23. oktobra 2015. godine.

Kako je saopšteno iz PKCG, konferencija predstavlja jedan od najznačajnijih regionalnih skupova kojem će prisustvovati preko 400 predstavnika vlada, poslovne zajedice i stručne javnosti sa prostora Balkana.

Ovogodišnji partneri su savezi ekonomista Crne Gore i Srbije.

Iz PKCG su dodali da će se na konferenciji govoriti o stanju i perspektivama evropskih integracija regiona zapadnog Balkana, stanju, pravcima razvoja i povezanosti ekonomija Crne Gore i Srbije, kao i poslovanja u regionu sa aspekta domaćih privrednika i stranih investitora.

Teme konferencije biće i uloga finansijskog sektora u privrednom razvoju, obrazovanje, preduzetništvo i inovacije, turizam, razvoj saobraćajne infrastrukture i razvojni potencijali poljoprivredno - prehrambenog sektora.

Izvor: Vebsajt RTCG, 21.10.2015.