Poštovani posjetioci, sajt nadalje neće biti ažuriran usljed odluke kompanije Paragraf Lex da se privremeno povuče sa tržišta Crne Gore.

Svi propisi na sajtu kao i ostale informacije ažurirane su zaključno sa 31.3.2021.

Zastava Srbije | Zastava Bosne i Hercegovine
glavna-slika
Email Print

JAVNI POZIV ZA DODATNE KONSULTACIJE O NACRTU ZAKONA O IZMJENAMA I DOPUNAMA ZAKONA O PREVOZU OPASNIH MATERIJA: Rok za sugestije 2. oktobar 2017. godine

22.09.2017.


Na osnovu člana 7 Uredbe o postupku i načinu sprovođenja javne rasprave u pripremi zakona ("Sl. list CG", br. 12/2012), Ministarstvo unutrašnjih poslova, upućuje javni poziv za dodatne konsultacije o Nacrtu zakona o izmjenama i dopunama Zakona o prevozu opasnih materija

Zainteresovana javnost (građani, stručne i naučne institucije, državni organi, Glavni grad, Prijestonica i opštine, sindikati, nevladine organizacije, mediji i drugi zainteresovani subjekti) može, do 2.oktobra 2017.godine, dostaviti svoje predloge i sugestije na Nacrt zakona.

Predlozi i sugestije dostavljaju se Ministarstvu unutrašnjih poslova, u pisanom i elektronskom obliku, na adresu: Podgorica, Svetog Petra Cetinjskog broj 22 ili e-mail adresu: mup.emergency.prev@t-com.me.

O Nacrtu zakona održaće se okrugli sto u prostorijama Direktorata za vanredne situacije ul. Jovana Tomaševića bb (zgrada "Limenka"), 25.09.2017. godine, sa početkom u 10 časova.

Lice ovlašćeno za koordinaciju konsultacija sa zainteresovanim subjektima je Sandra Racković, načelnica Direkcije za preventivne poslove u Direktoratu za vanredne situacije Ministarstva unutrašnjih poslova (tel. br: 020 481 805).

Ministarstvo unutrašnjih poslova će sve prispjele predloge i sugestije razmotriti i uzeti u obzir prilikom sačinjavanja Predloga zakona o izmjenama i dopunama Zakona o prevozu opasnih materija.


IZVOR: Vebsajt Ministarstvo unutrašnjih poslova i javne uprave, 21.09.2017.


Naslov: Redakcija