Poštovani posjetioci, sajt nadalje neće biti ažuriran usljed odluke kompanije Paragraf Lex da se privremeno povuče sa tržišta Crne Gore.

Svi propisi na sajtu kao i ostale informacije ažurirane su zaključno sa 31.3.2021.

Zastava Srbije | Zastava Bosne i Hercegovine
glavna-slika
Email Print

PREZENTACIJA PODSTICAJNIH MJERA ZA UNAPREĐENJE KONKURENTNOSTI PRIVREDE 22. APRILA 2016. GODINE


Ministar ekonomije dr Vladimir Kavarić, ministar poljoprivrede i ruralnog razvoja prof. dr Petar Ivanović, predsjednik Odbora direktora Investiciono razvojnog fonda dr Zoran Vukčević i v.d. sekretara Sekretarijata za razvojne projekte Biserka Dragićević govoriće u petak, 22. aprila 2016. godine, na prezentaciji podsticajnih mjera za unapređenje konkurentnosti privrede u Crnoj Gori.

Prezentacija ima za cilj da se investitori koji realizuju ili namjeravaju da realizuju investicije u oblastima proizvodnje ili usluga upoznaju sa podsticajnim mjerama za unapređenje konkurentnosti privrede u Crnoj Gori, programima podrške razvoju biznisa i mjerama podrške razvoju poljoprivrede.

Takođe, na prezentaciji će biti riječi o programima kreditne podrške u oblastima proizvodnje, drvoprerade i poljoprivrede, kao i podsticajnim mjerama koje je Vlada Crne Gore predvidjela Uredbom o podsticanju direktnih investicija ("Sl. list CG", br. 80/2015).

Prezentacija će biti održana u eko zgradi UN, u ulici Stanka Dragojevića bb (sala UNDP), sa početkom u 11 sati. 

Izvor: Vebsajt Ministarstvo ekonomije, 21.04.2016.