Poštovani posjetioci, sajt nadalje neće biti ažuriran usljed odluke kompanije Paragraf Lex da se privremeno povuče sa tržišta Crne Gore.

Svi propisi na sajtu kao i ostale informacije ažurirane su zaključno sa 31.3.2021.

Zastava Srbije | Zastava Bosne i Hercegovine
glavna-slika
Email Print

KONFERENCIJA "SLOBODA IZRAŽAVANJA I ODGOVORNOST MEDIJA" 22. I 23. FEBRUARA 2016. GODINE


Predśednik Skupštine Crne Gore, Ranko Krivokapić i generalni sekretar Savjeta Evrope, Thorbjørn Jagland, otvoriće Konferenciju "Sloboda izražavanja i odgovornost medija", koja će biti održana 22. i 23. februara 2016. godine, u Hotelu "Splendid", u Bečićima.

Konferencija koju organizuje Skupština Crne Gore u saradnji sa Savjetom Evrope, posvećena je ulozi javnih servisa, komercijalnih medija i istraživačkog novinarstva u obezbjeđivanju uslova za zaštitu i unaprjeđenje slobode izražavanja i javne rasprave, ali i odgovornosti koju imaju mediji, shodno snazi i uticaju u društvu.

Pored direktora javnih servisa, istaknutih novinara, predstavnika civilnog sektora iz Crne Gore i regiona, kao i eksperata i predstavnika međunarodnih organizacija, na konferenciji će učestvovati i predsjednik Venecijanske komisije, Gianni Buquicchio.

Prije početka Konferencije predviđen je bilateralni susreti predśednika Skupštine Crne Gore, Ranka Krivokapića sa generalnim sekretarom Savjeta Evrope, Thorbjørn Jaglandom.

Program možete preuzeti ovde.

Izvor: Press služba Skupštine Crne Gore, 21.02.2016.