Poštovani posjetioci, sajt nadalje neće biti ažuriran usljed odluke kompanije Paragraf Lex da se privremeno povuče sa tržišta Crne Gore.

Svi propisi na sajtu kao i ostale informacije ažurirane su zaključno sa 31.3.2021.

Zastava Srbije | Zastava Bosne i Hercegovine
glavna-slika
Email Print

POČINJE INFO-KAMPANJA ZA IPARD LIKE 1.2


Predstavnici Direktorata za plaćanja, Ministarstva poljoprivrede i ruralnog razvoja počeće u ponedeljak, 21. novembra 2016. godine info-kampanju po crnogorskim opštinama, kako bi zainteresovanim poljoprivrednim proizvođačima pojasnili uslove, kriterijume i mogućnosti novog projekta bespovratne podrške investicijama u poljoprivredna gazdinstva kroz projekat IPARD like 1.2

Prve promocije IPRAD-like 1.2 poziva biće održane u ponedeljak, 21.11.2016. godine u Podgorici i Cetinju.

Promocija u Podgorici biće održana u zgradi stare Vlade, kongresna sala, u 10,00h, a na Cetinju, u velikoj sali Skupštine, u 14,00h.

Kroz javni poziv za dodjelu bespovratne podrške za investicije u poljoprivredna gazdinstva kroz IPARD like 1.2 poljoprivrednim proizvođačima biće na raspolaganju 1.5 milion eura.

IPARD like projekat finansira Evropska unija u okviru Instrumenta pretpristupne pomoći (IPA), a implementira ga Ministarstvo poljoprivrede i ruralnog razvoja - Direktorat za plaćanja u saradnji sa Svjetskom bankom.

Izvor: Vebsajt Ministarstvo poljoprivrede i ruralnog razvoja, 18.11.2016.