Poštovani posjetioci, sajt nadalje neće biti ažuriran usljed odluke kompanije Paragraf Lex da se privremeno povuče sa tržišta Crne Gore.

Svi propisi na sajtu kao i ostale informacije ažurirane su zaključno sa 31.3.2021.

Zastava Srbije | Zastava Bosne i Hercegovine
glavna-slika
Email Print

ODRŽANA SJEDNICA NACIONALNOG OPERATIVNOG TIMA ZA PRAĆENJE SPROVOĐENJA STRATEGIJE ZA PREVENCIJU I SUZBIJANJE TERORIZMA, PRANJA NOVCA I FINANSIRANJA TERORIZMA


Nacionalni međuresorski operativni tim za praćenje sprovođenja Strategije za prevenciju i suzbijanje terorizma, pranje novca i finansiranja terorizma 2015–2018, i Akcionog plana 2015–2016, održano je redovnu sjednicu 20. jula 2016. godine kojoj su prisustvovali članovi Tima iz: Ministarstva pravde, Ministarstva unutrašnjih poslova i Uprave policije, Ministarstva odbrane i Generalštaba, Agencije za nacionalnu bezbjednost, Uprave za sprječavanje pranja novca i finansiranje terorizma, Poreske uprave, i Uprave carina.

Na sjednici su razmatrani prijedlozi X šestomjesečnog izvještaja Vladi Crne Gore o sprovođenju Strategije za prevenciju i suzbijanje terorizma, pranja novca i finansiranja terorizma 2015–2018, i Akcionog plana 2015–2016, i II kvartalnog izvještaja Birou za operativnu koordinaciju aktivnosti organa obavještajno bezbjednosnog sektora o sprovođenju Strategije za prevenciju i suzbijanje terorizma, pranja novca i finansiranja terorizma 2015–2018, i Akcionog plana 2015–2016.

Razmatrane izmjene i dopune radne verzije procjene rizika i analiza opasnosti koju je izradila Međuresorska radna grupa na operativnom/ekspertskom nivou.

Nacionalni međuresorski operativni tim razmatrao je i druga pitanja iz svoje nadležnosti. 

Izvor: Vebsajt Vlade, 20.07.2016.