Poštovani posjetioci, sajt nadalje neće biti ažuriran usljed odluke kompanije Paragraf Lex da se privremeno povuče sa tržišta Crne Gore.

Svi propisi na sajtu kao i ostale informacije ažurirane su zaključno sa 31.3.2021.

Zastava Srbije | Zastava Bosne i Hercegovine
glavna-slika
Email Print

PRIVREDNA KOMORA CRNE GORE I EBRD - INSTRUMENTI FINANSIRANJA I PODRŠKA MALOM I SREDNJEM BIZNISU: 26. maja 2015. godine


Privredna komora Crne Gore u saradnji sa kancelarijom Evropske banke za obnovu i razvoj (EBRD) u Crnoj Gori organizuje prezentaciju - Instrumenti finansiranja i podrška malom i srednjem biznisu. Sastank će biti održan u utorak, 26. maja 2015. godine u 10 sati, u Privrednoj komori Crne Gore.

Prezentacija je namijenjena kompanijama koje mogu biti potencijalni klijenti za direktno finansiranje od strane EBRD-a. Na osnovu dosadašnjeg iskustva, to su kompanije koje ostvaruju godišnje prihode od minimum 4 miliona eura.

 

 Pored pomenutog direktnog finansiranja, EBRD takođe pruža podršku malim i srednjim preduzećima do 250 zaposlenih kroz bespovratna sredstva, za realizaciju projekata koji se odnose na konsultantske usluge iz oblasti strategije, marketinga, informacionih tehnologija, standarda, energetske efikasnosti, zaštite životne sredine, inženjerskih rješenja i drugih.  Dodatne povoljnosti su omogućene i za žene u biznisu.

Pozdravnu riječ će imati potpredsjednik PKCG g-din Stanko Zloković i šef kancelarije EBRD u Podgorici g-din Julio Moreno.

Učešće se može potvrditi najkasnije do petka, 22.05.2015. godine, putem mail-a: mdjurovic@pkcg.org ili slanjem faxa na broj 020/230-493.

Izvor: Vebsajt Privredne komore Crne Gore, 20.05.2015.