Poštovani posjetioci, sajt nadalje neće biti ažuriran usljed odluke kompanije Paragraf Lex da se privremeno povuče sa tržišta Crne Gore.

Svi propisi na sajtu kao i ostale informacije ažurirane su zaključno sa 31.3.2021.

Zastava Srbije | Zastava Bosne i Hercegovine
glavna-slika
Email Print

JAVNA RASPRAVA O NACRTU ZAKONA O IZMJENAMA I DOPUNAMA ZAKONA O PATENTIMA: Rasprava će trajati do 5. februara 2020. godine

21.01.2020.


Na osnovu člana 15 Uredbe o izboru predstavnika nevladinih organizacija u radna tijela organa državne uprave i sprovođenju javne rasprave u pripremi zakona i strategija ("Sl. list CG", br. 41/2018), Ministarstvo ekonomije daje na javnu raspravu Nacrt zakona o izmjenama i dopunama zakona o patentimai upućujejavni poziv građanima, stručnoj javnosti i svim drugim zainteresovanim licima da se uključe u javnu raspravu i daju svoj doprinos u razmatranju Nacrta zakona.

Javna rasprava će trajati 20 dana od dana objavljivanja javnog poziva.

Zainteresovani subjekti svoje primjedbe, predloge i sugestije na Nacrt zakona mogu dostaviti Ministarstvu ekonomije u pisanoj formi na adresu: Rimski trg, broj 46, 81000 Podgorica ili na e-mail: nebojsa.mugosa@mek.gov.me tokom cijelog trajanja javne rasprave.

Okrugli sto o Nacrtu zakona o izmjenama i dopunama Zakona o patentima biće održan 28.01.2020. godine u 10:00 časova, u prostorijama Ministarstva ekonomije, bulevar Mihaila Lalića broj 1, sedmi sprat.

Ministarstvo ekonomije će razmotriti sve pristigle komentare, primjedbe i sugestije i nakon toga sačiniti Izvještaj o sprovedenoj javnoj raspravi.


IZVOR: Vebsajt Ministarstvo ekonomije, 16.01.2020.


Naslov: Redakcija