Poštovani posjetioci, sajt nadalje neće biti ažuriran usljed odluke kompanije Paragraf Lex da se privremeno povuče sa tržišta Crne Gore.

Svi propisi na sajtu kao i ostale informacije ažurirane su zaključno sa 31.3.2021.

Zastava Srbije | Zastava Bosne i Hercegovine
glavna-slika
Email Print

UPRAVA CARINA: Dobri rezultati u naplati prihoda i jačanju nadzorne uloge


Uprava carina ima kontinuirano dobre rezultate u naplati prihoda, jačanju nadzorne uloge kao i dobru dinamiku reformi u kontekstu integrativnih procesa, ocijenio je direktor Vladan Joković.

U saopštenju Uprave carina se podsjeća da se 2016. godine obilježava deseta godišnjica djelovanja carinske službe u samostalnoj i nezavisnoj Crnoj Gori.

Joković je, navodi se, govorio o koheziji područnih jedinica, carinskih ispostava, sektora i odsjeka, i posebno ukazao na visok stepen profesionalizma i kolegijalnosti što pozitivno utiče na efikasnost u radu Uprave carina i svrstava je u red modernih institucija.

On je zatražio od svih zaposlenih posebnu odgovornost i profesionalizam u komunikaciji sa carinskim i akciznim obveznicima, naglašavajući da je Uprava carina servis građana i poslovne zajednice, te da se u radu moraju poštovati načela jednakosti i pravednosti.

Izvor: Izvor: Vebsajt RTCG, 18.10.2016.