Poštovani posjetioci, sajt nadalje neće biti ažuriran usljed odluke kompanije Paragraf Lex da se privremeno povuče sa tržišta Crne Gore.

Svi propisi na sajtu kao i ostale informacije ažurirane su zaključno sa 31.3.2021.

Zastava Srbije | Zastava Bosne i Hercegovine
glavna-slika
Email Print

JAVNA RASPRAVA O NACRTU ZAKONA O IZMJENAMA O DOPUNAMA ZAKONA O SLOBODNOM PRISTUPU INFORMACIJAMA: Rasprava će trajati do 17. oktobra 2019. godine

20.09.2019.


Na osnovu člana 14 Uredbe o izboru predstavnika nevladinih organizacija u radna tijela organa državne uprave i sprovođenju javne rasprave u pripremi zakona i strategija ("Sl. list CG", br. 41/2018), Ministarstvo javne uprave daje na javnu raspravu Nacrt zakona o izmjenama o dopunama zakona o slobodnom pristupu informacijamai upućuje javni poziv građanima, naučnoj i stručnoj javnosti, državnim organima, strukovnim udruženjima, političkim subjektima, nevladinim organizacijama, međunarodnim organizacijama, medijima i svim drugim zainteresovanim licima, organizacijama i zajednicama, da se uključe u javnu raspravu i daju svoj doprinos u razmatranju Nacrta zakona.

 Javna rasprava će trajati 30 dana od dana objavljivanja javnog poziva.

 Zainteresovani subjekti svoje primjedbe, predloge i sugestije na Nacrt zakona dostavljaju u pisanom obliku Ministarstvu javne uprave na adresu: Rimski trg, broj 45, 81000 Podgorica, putem pošte ili neposredno u arhivi ministarstva, svakog radnog dana u vremenu od 09.00h do 11h i od 12.00h do 14.00h i na e-mail adresu: alen.franca@mju.gov.me, marija.tomovic@mju.gov.me 

Nakon završene javne rasprave Ministarstvo javne uprave će razmotriti sve pristigle primjedbe, predloge i sugestije i nakon toga sačiniti i objaviti Izvještaj o sprovedenoj javnoj raspravi na internet stranici ministarstva i portalu e-uprave, u roku od 15 dana od dana završetka javne rasprave.


IZVOR: Vebsajt Ministarstvo javne uprave, 17.09.2019.


Naslov: Redakcija