Poštovani posjetioci, sajt nadalje neće biti ažuriran usljed odluke kompanije Paragraf Lex da se privremeno povuče sa tržišta Crne Gore.

Svi propisi na sajtu kao i ostale informacije ažurirane su zaključno sa 31.3.2021.

Zastava Srbije | Zastava Bosne i Hercegovine
glavna-slika
Email Print

ZAVRŠNI OKRUGLI STO O NACRTU ZAKONA O IZMJENAMA I DOPUNAMA ZAKONA O ZABRANI DISKRIMINACIJE 20. JULA 2016. GODINE U PODGORICI


Posljednji okrugli sto u okviru programa javne rasprave o Nacrtu zakona o izmjenama i dopunama Zakona o zabrani diskriminacije održaće se 20. jula 2016. godine, u Podgorici. Javna rasprava o Nacrtu zakona o izmjenama i dopunama Zakona o zabrani diskriminacije traje od 13. juna 2016. godine i završava se 25. jula 2016. godine.

Ministarstvo za ljudska i manjinska prava još jednom poziva svu zainteresovanu javnost da se uključi u Javnu raspravu i svojim stručnim komentarima, sugestijama i predlozima doprinese što kvalitetnijem tekstu budućeg zakona koji reguliše oblast od visoke važnosti.

U toku Javne rasprave održani su okrugli stolovi u Pljevljima i Herceg Novom.

Okrugli sto u Podgorici biće održan u straroj zgradi Vlade, u maloj vladinoj sali, sa početkom u 11h.

Komentari, predlozi i sugestije na tekst Nacrta zakona mogu se dostaviti Ministarstvu za ljudska i manjinska prava na adresu: Podgorica, Rimski trg 46, fax: 020/234-198, ili na e-mail adresu: aleksandra.popovic@mmp.gov.me.

Izvor: Vebsajt Ministarstvo za ljudska i manjinska prava, 19.07.2016.