Poštovani posjetioci, sajt nadalje neće biti ažuriran usljed odluke kompanije Paragraf Lex da se privremeno povuče sa tržišta Crne Gore.

Svi propisi na sajtu kao i ostale informacije ažurirane su zaključno sa 31.3.2021.

Zastava Srbije | Zastava Bosne i Hercegovine
glavna-slika
Email Print

ODRŽANA CENTRALNA JAVNA RASPRAVA O NACRTU STRATEGIJE RAZVOJA INFORMACIONOG DRUŠTVA CRNE GORE DO 2020. GODINE


Ministarstvo za informaciono društvo i telekomunikacije organizovalo je 17. juna 2016. godine Centralnu javnu raspravu o Nacrtu strategije razvoja informacionog društva Crne Gore do 2020. godine.

U uvodnom dijelu Centralne javne rasprave prisutnima se obratio potpredsjednik Vlade i ministar za informaciono društvo i telekomunikacije, prof. dr Vujica Lazović, dok je sekretarka Ministarstva mr Sandra Veličković upoznala prisutne sa detaljima Nacrta strategije.

 Javnoj raspravi su prisustvovali predstavnici državnih organa, instutucija i nevladinog sektora. Od strane prisutnih je dato više korisnih komentara i sugestija na predloženi Nacrt strategije. Ministarstvo će, u skladu sa propisima, pripremiti Izvještaj sa javne rasprave.

Javna rasprava traje do 4. jula 2016. godine, te zainteresovani subjekti mogu dostaviti sugestije, predloge i komentare na Nacrt strategije Ministarstvu za informaciono društvo i telekomunikacije na adresu: Rimski Trg 45, 81 000 Podgorica i na e-mail: ljubica.novovic@mid.gov.me.

Izvor: Vebsajt Vlade Crne Gore, 17.06.2016.