Poštovani posjetioci, sajt nadalje neće biti ažuriran usljed odluke kompanije Paragraf Lex da se privremeno povuče sa tržišta Crne Gore.

Svi propisi na sajtu kao i ostale informacije ažurirane su zaključno sa 31.3.2021.

Zastava Srbije | Zastava Bosne i Hercegovine
glavna-slika
Email Print

OD 20. MAJA 2019. GODINE BUDVA UVODI NAPLATU IZLETNIČKE TAKSE

20.05.2019.


Budva će od 20. maja uvesti naplatu izletničke takse za Stari grad po cijeni od jedan euro, saopšteno je iz Turističke organizacije Budva.

Kako navode, planirano je da se naplata izletničke takse vrši u novom informativno-turističkom punktu koji će biti izgrađen pored dječijeg vrtića "Ljubica Jovanović Maše", odnosno, preko puta kafea Perla.

Pošto je u toku izrada glavnog projekta do završetka radova naplata će biti organizovana u informativno-turističkom punktu u Starom gradu Budva, na adresi Njegoševa broj 28.

Izletničku taksu neće plaćati djeca do 12 godina, lica sa teškim čulnim i tjelesnim smetnjama, učesnici školskih ekskurzija, strani državljani koji su po međunarodnim konvencijama oslobođeni plaćanja taksi i koji organizovano preko zvaničnih humanitarnih organizacija, dolaze radi pružanja humanitarne pomoći i gosti smješteni u turističkim kapacitetima koji se nalaze na teritoriji Budve, a koji su već platili boravišnu taksu.


IZVOR: Vebsajt CdM, 13.05.2019.


Naslov: Redakcija