Poštovani posjetioci, sajt nadalje neće biti ažuriran usljed odluke kompanije Paragraf Lex da se privremeno povuče sa tržišta Crne Gore.

Svi propisi na sajtu kao i ostale informacije ažurirane su zaključno sa 31.3.2021.

Zastava Srbije | Zastava Bosne i Hercegovine
glavna-slika
Email Print

U TOKU JAVNA RASPRAVA O NACRTU ZAKONA O IZMJENAMA I DOPUNAMA ZAKONA O ZDRAVSTVENOM OSIGURANJU: Rasprava će trajati do 28. marta 2019. godine

20.03.2019.


Na osnovu člana 15 Uredbe o izboru predstavnika nevladinih organizacija u radna tijela organa državne uprave i sprovođenju javne rasprave u pripremi zakona i strategija ("Sl. list CG", br. 41/2018), Ministarstvo zdravlja upućuje javni poziv zainteresovanoj javnosti (organima, organizacijama, udruženjima i pojedincima) da se uključe u postupak javne rasprave o tekstu Nacrta zakona o izmjenama i dopunama Zakona o zdravstvenom osiguranju i da svoje primjedbe, predloge i sugestije dostave u pisanom i elektronskom obliku Ministarstvu zdravlja, na adresu: Podgorica, Rimski trg broj 46 i na e-mail: mzdravlja@gov.me

Primjedbe, predlozi i sugestije dostavljaju se na obrascu "primjedbe, predlozi i sugestije", koji je objavljen uz ovaj javni poziv.

Javna rasprava o Nacrtu ovog zakona trajaće do 28. marta 2019. godine.

Ministarstvo zdravlja će nakon završetka javne rasprave sačiniti izvještaj, u skladu sa Uredbom o izboru predstavnika nevladinih organizacija u radna tijela organa državne uprave i sprovođenju javne rasprave u pripremi zakona i strategija.


IZVOR: Vebsajt Ministarstvo zdravlja, 08.03.2019.


Naslov: Redakcija