Poštovani posjetioci, sajt nadalje neće biti ažuriran usljed odluke kompanije Paragraf Lex da se privremeno povuče sa tržišta Crne Gore.

Svi propisi na sajtu kao i ostale informacije ažurirane su zaključno sa 31.3.2021.

Zastava Srbije | Zastava Bosne i Hercegovine
glavna-slika
Email Print

JP MORSKO DOBRO: Tenderi za postavljanje privremenih objekata, terasa, objekata marikulture i lokacija za sportsko- rekreativne aktivnosti


U nastojanju da se obezbijedi blagovremena priprema i produži trajanje turističke sezone kao i poštovanje dinamike koju je utvrdilo Ministarstvo održivog razvoja i turizma koje je krajem 2015. godine usvojilo Plan objekata privremenog karaktera u zoni morskog dobra za period 2016. - 2018. godine, Javno preduzeće za upravljanje morskim dobrom najavljuje raspisivanje tendera za ustupanje lokacija za postavljanje privremenih objekata, terasa, objekata marikulture i lokacija za sportsko- rekreativne aktivnosti.

"Na osnovu Odluke o objavljivanju Javnog poziva za prikupljenje ponuda za zakup djelova morskog dobra prema Planu objekata privremenog karaktera u zoni morskog dobra u periodu od 19- 26.januara 2016. godine biće objavljeni Javni pozivi za učešće u postupcima aikcija/licitacija za zakup djelova morskog dobra i to sledećim redosledom: Budva, Herceg Novi, Kotor, Bar, Ulcinj i Tivat. Prema dinamici aktivnosti prijave za aukcija/licitacije i licitacije za svaku pojedinačnu lokaciju će se sprovesti u periodu od 12- 26.februara 2016. godine u terminima koji će se precizirati Javnim pozivima", navodi se u saopštenju.

Tenderi za ustupanje lokacija za postavljanje privremenih objekata, terasa, objekata marikulture i lokacija za sportsko- rekreativne aktivnosti pripremljeni su u skladu sa važećim cjenovnikom početnih naknada i neće se bitno razlikovati od prošlogodišnjih postupaka. 

Izvor: Vebsajt CdM, 19.01.2016.