Poštovani posjetioci, sajt nadalje neće biti ažuriran usljed odluke kompanije Paragraf Lex da se privremeno povuče sa tržišta Crne Gore.

Svi propisi na sajtu kao i ostale informacije ažurirane su zaključno sa 31.3.2021.

Zastava Srbije | Zastava Bosne i Hercegovine
glavna-slika
Email Print

JAVNA RASPRAVA O NACRTU ZAKONA O IZMJENAMA I DOPUNAMA ZAKONA O PREVOZU OPASNIH MATERIJA: Rasprava će trajati 20 dana

19.04.2019.


Na osnovu člana 14 i 15 Uredbe o izboru predstavnika nevladnih organizacija u radna tijela organa državne uprave i sprovođenju javne rasprave u prirpemi zakona i strategija ("Sl. list CG", br. 41/2018), Ministarstvo unutrašnjih poslova daje na javnu raspravu Nacrt zakona o izmjenama i dopunama Zakona o prevozu opasnih materija i upućuje javni poziv građanima, naučnim i stručnim institucijama, državnim organima, Glavnom gradu, Prijestonici, opštinama, strukovnim udruženjima, političkim strankama, sindikatima, vjerskim zajednicama, nevladinim organizacijama, međunarodnim organizacijama, medijima i svim zainteresovanim organizacijama i zajednicama da se uključe u javnu raspravu i daju svoj doprinos u razmatranju Nacrta zakona.

Javna rasprava o Nacrtu zakona će se sprovesti održavanjem okruglog stola u Podgorici, dana 08.05.2019. godine, sa početkom u 10.00 časova u prostorijama Direktorata za vanredne situacije ul. Jovana Tomaševića bb (zgrada "Limenka").

Predlozi, sugestije i komentari na Nacrt zakona mogu se dostaviti Ministarstvu unutrašnjih poslova, Bulevar Svetog Petra Cetinjskog, broj 22 Podgorica ili na fax 020/481-833, kao i na e-mail : mup.emergency.prev@t-com.me

Javna rasprava o Nacrtu zakona, trajaće 20 dana od dana objavljivanja javnog poziva.


IZVOR: Vebsajt Ministarstvo unutrašnjih poslova i javne uprave, 16.04.2019.


Naslov: Redakcija