Poštovani posjetioci, sajt nadalje neće biti ažuriran usljed odluke kompanije Paragraf Lex da se privremeno povuče sa tržišta Crne Gore.

Svi propisi na sajtu kao i ostale informacije ažurirane su zaključno sa 31.3.2021.

Zastava Srbije | Zastava Bosne i Hercegovine
glavna-slika
Email Print

KONSULTATIVNI SASTANAK PREDSTAVNIKA MVPEI I CIVILNOG SEKTORA POVODOM OBJAVLJIVANJA IZVJEŠTAJA EK O CRNOJ GORI 18. NOVEMBRA 2016. GODINE


Kancelarija glavnog pregovarača organizovaće u petak, 18. novembra 2016. godine konsultativni sastanak predstavnika MVPEI i civilnog sektora povodom objavljivanja Izvještaja Evropske komisije o Crnoj Gori u 2016. godini.

Cilj skupa je razmjena mišljenja o ključnim nalazima i preporukama iz Izvještaja i predstavljanje budućih planova i obaveza iz pregovaračkog procesa, te korelacije između preporuka sadržanih u Izvještaju i aktuelnog procesa revizije Programa pristupanja Crne Gore Evropskoj uniji za 2017.

Konsultativni sastanak će otvoriti državni sekretar za evropske integracije i glavni pregovarač Aleksandar Andrija Pejović.

Sastanak će se održati u Ministarstvu vanjskih poslova i evropskih integracija, ul. Stanka Dragojevića 2, sala br. 119 na III spratu, s početkom u 9:30 sati.

Izvor: Izvor: Vebsajt Ministarstvo vanjskih poslova i evropskih integracija, 17.11.2016.