Poštovani posjetioci, sajt nadalje neće biti ažuriran usljed odluke kompanije Paragraf Lex da se privremeno povuče sa tržišta Crne Gore.

Svi propisi na sajtu kao i ostale informacije ažurirane su zaključno sa 31.3.2021.

Zastava Srbije | Zastava Bosne i Hercegovine

JAVNI POZIV ZAINTERESOVANOJ JAVNOSTI DA SE UKLJUČI U POSTUPAK PRIPREME NACRTA ZAKONA O SPRJEČAVANJU NASILJA I NEDOLIČNOG PONAŠANJA NA SPORTSKIM PRIREDBAMA


Na osnovu čl. 9 i 11 Uredbe o postupku i načinu sprovođenja javne rasprave u pripremi zakona ("Sl. list CG", br. 12/2012), Ministarstvo unutrašnjih poslova upućuje javni poziv zainteresovanoj javnosti da se uključi u postupak pripreme Nacrta zakona o sprječavanju nasilja i nedoličnog ponašanja na sportskim priredbama.

Zainteresovani mogu dostaviti svoje inicijative, predloge, sugestije, i komentare u pisanom i elektronskom obliku Ministarstvu unutrašnjih poslova na adresu: Bulevar Svetog Petra Cetinjskog broj 22, Podgorica, ili na fax:020/246-917 ili na mail adresu: bezbjednost.mup@mup.gov.me.

Konsultacije o pripremi Nacrta zakona trajaće 40 dana od dana objavljivanja javnog poziva.

Javna rasprava o Nacrtu zakona će se sprovesti održavanjem okruglog stola u hotelu "Ramada" u Podgorici, dana 26. maja 2016. godine, sa početkom u 10:00 h.

Lica ovlašćena za koordinaciju konsultacija sa zainteresovanim subjektima su samostalni savjetnici u Ministarstvu unutrašnjih poslova: Milica Begović Lekić i Bojan Mandić (br. tel: 020/242-883).

Ministarstvo unutrašnjih poslova će sve prispjele inicijative, predloge, sugestije i komentare razmotriti i uzeti u obzir prilikom sačinjavanja Nacrta zakona.

Izvor: Vebsajt MUP, 17.05.2016.