Poštovani posjetioci, sajt nadalje neće biti ažuriran usljed odluke kompanije Paragraf Lex da se privremeno povuče sa tržišta Crne Gore.

Svi propisi na sajtu kao i ostale informacije ažurirane su zaključno sa 31.3.2021.

Zastava Srbije | Zastava Bosne i Hercegovine

SKUPŠTINA CG: 18. aprila 2016. godine sednice Odbora za ekonomiju, finansije i budžet, Odbora za antikorupciju - Kontrolno saslušanje ministra održivog razvoja i turizma i v.d. sekretara Sekretarijata za razvojne projekte, razmatranje inicijative za održavanjem konsultativnog saslušanja direktora Agencije za sprječavanje korupcije


138. śednica Odbora za ekonomiju, finansije i budžet održaće se 18. aprila 2016. godine, sa početkom u 9 časova, u Plavoj sali.

Dnevni red:

Kontrolno saslušanje ministra održivog razvoja i turizma, Branimira Gvozdenovića i v.d. sekretara Sekretarijata za razvojne projekte, Biserke Dragićević, kako bi se utvrdile činjenice i okolnosti u vezi sa validnošću izdate garancije, shodno Aneksu ugovora, za završetak radova na hotelu "As" u Perazića Dolu.

42. śednica Odbora za antikorupciju održaće se 18. aprila 2016. godine, sa početkom u 13 časova, u Crvenom salonu.

Dnevni red:

1. Razmatranje inicijative poslanika Obrada Miša Stanišića za održavanjem konsultativnog saslušanja direktora Agencije za sprječavanje korupcije, na temu:"Izvršavanje zakonskih nadležnosti Agencije za sprječavanje korupcije".

Izvor: Press služba Skupštine Crne Gore, 17.04.2016.