Poštovani posjetioci, sajt nadalje neće biti ažuriran usljed odluke kompanije Paragraf Lex da se privremeno povuče sa tržišta Crne Gore.

Svi propisi na sajtu kao i ostale informacije ažurirane su zaključno sa 31.3.2021.

Zastava Srbije | Zastava Bosne i Hercegovine

SKUPŠTINA CG: 16. septembra 2016. godine nastavak śednica šestog, sedmog i osmog vanrednog zasijedanja, te śednica devetog vanrednog zasijedanja - Razmatranje prijedloga zakona o dopuni Zakona o socijalnoj i dječjoj zaštiti, o izmjenama i dopunama Zakona o igrama na sreću, o dopuni Zakona o penzijskom i invalidskom osiguranju, te Prijedloga za pokretanje postupka za utvrđivanje povrede Ustava CG


Nastavak śednica šestog, sedmog i osmog vanrednog zasijedanja Skupštine Crne Gore u 2016. godini biće održan 16. septembra 2016. godine, sa početkom u 12 časova, u Plenarnoj Sali.

Dnevni red:

  • Prijedlog za pokretanje postupka za utvrđivanje da li je Predśednik Crne Gore povrijedio Ustav Crne Gore ("Sl. list CG", br. 1/2007 i 38/2013 - Amandmani I-XVI),
  • Prijedlog zakona o dopuni Zakona o socijalnoj i dječjoj zaštiti,
  • Prijedlog zakona o izmjenama i dopunama Zakona o igrama na sreću.

Śednica devetog vanrednog zasijedanja u 2016. godini biće održana 16. septembra 2016. godine, sa početkom u 12 časova, u Plenarnoj Sali.

Dnevni red:

- Prijedlog Zakona o dopuni Zakona o penzijskom i invalidskom osiguranju.

Izvor: Izvor: Press služba Skupštine Crne Gore, 15.09.2016.