Poštovani posjetioci, sajt nadalje neće biti ažuriran usljed odluke kompanije Paragraf Lex da se privremeno povuče sa tržišta Crne Gore.

Svi propisi na sajtu kao i ostale informacije ažurirane su zaključno sa 31.3.2021.

Zastava Srbije | Zastava Bosne i Hercegovine

RADIONICA "KADROVSKO PLANIRANJE" OD 16-18. JUNA 2015. GODINE


Uprava za kadrove u saradnji sa SIGMA-om (Podrška unapredjenju sistema državne uprave u zemljama centralne i istočne Evrope) organizuje trodnevnu radionicu na temu "Kadrovsko planiranje".

Radionica se održava u periodu od 16-18. juna 2015. godine.

Prvi dan (16. jun) će se realizovati u hotelu "Podgorica" s početkom u 9:30. Naredna dva dana (17. i 18. jun) će se realizovati u prostorijama Uprave za kadrove kada će se raditi u grupama, sa predstavnicima različitih državnih organa.

Radionici će prisustvovati, pored predstavnika Uprave za kadrove, predstavnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Ministarstva finansija, Poreske uprave i Uprave carina.

Cilj radionice je unapređenje razvoja instituta kadrovskog planiranja u državnoj upravi kao i sagledavanje onoga što je do sada urađeno. Na radionici će se govoriti o pozitivnim aspektima prilikom planiranja kadrova kao i o problemima sa kojima su se predstavnici državnih organa susrijetali prilikom izrade istog.

Izvor: Vebsajt Uprava za kadrove, 15.06.2015.