Poštovani posjetioci, sajt nadalje neće biti ažuriran usljed odluke kompanije Paragraf Lex da se privremeno povuče sa tržišta Crne Gore.

Svi propisi na sajtu kao i ostale informacije ažurirane su zaključno sa 31.3.2021.

Zastava Srbije | Zastava Bosne i Hercegovine
Email Print

MINISTARSTVO UNUTRAŠNJIH POSLOVA: Oformljena telefonska linija radi informisanja o statusu podnijetog zahtjeva iz oblasti izdavanja dozvola za privremeni boravak i rad stranaca

16.05.2018.


Uoči ljetnje turističke sezone i povećanog obima posla u područnim jedinicama i filijalama za građanska stanja i lične isprave, Ministarstvo unutrašnjih poslova oformilo je fiksnu telefonsku liniju sa brojem 020/245-663, radi informisanja o statusu podnijetog zahtjeva iz oblasti izdavanja dozvola za privremeni boravak i rad stranaca, kao i upućivanja sugestija i primjedbi u vezi sa istim.

Pozivanjem ovog broja mogu se dobiti informacije iz oblasti zapošljavanja stranaca u Crnoj Gori, odnosno o postupku dobijanja dozvole za privremeni boravak i rad stranaca (zapošljavanje, sezonsko zapošljavanje i rad upućenog radnika).

Na broj telefona 020/245-663, tražene informacije mogu se dobiti svakog radnog dana, počev od 15. maja 2018. godine, u terminu od 07 do 15 časova.


IZVOR: Vebsajt Ministarstvo unutrašnjih poslova i javne uprave, 15.05.2018.


Naslov: Redakcija