Poštovani posjetioci, sajt nadalje neće biti ažuriran usljed odluke kompanije Paragraf Lex da se privremeno povuče sa tržišta Crne Gore.

Svi propisi na sajtu kao i ostale informacije ažurirane su zaključno sa 31.3.2021.

Zastava Srbije | Zastava Bosne i Hercegovine

NACRT ZAKONA O UREĐENJU TRŽIŠTA POLJOPRIVREDNIH PROIZVODA: Konsultacije o Nacrtu zakona će trajati 40 dana


Na osnovu čl. 6 i 11 stav 1 Uredbe o postupku i načinu sprovođenja javne rasprave u pripremi zakona ("Službeni list CG", br. 12/2012), Ministarstvo poljoprivrede i ruralnog razvoja upućuje javni poziv zainteresovanoj javnosti (građanima, stručnim i naučnim institucijama, državnim organima, opštinama, udruženjima poljoprivrednih proizvođača, zadrugama, političkim strankama, sindikatima, nevladinim organizacijama, medijima i drugim zainteresovanim organima, organizacijama, udruženjima i pojedincima) da se uključe u postupak pripreme Nacrta zakona o uređenju tržišta poljoprivrednih proizvoda.

Zainteresovani svoje inicijative, predloge, sugestije i komentare mogu dostaviti u pisanom i elektronskom obliku Ministarstvu poljoprivrede i ruralnog razvoja na adresu: Podgorica, Rimski trg 46 na fax: 020/ 482 364 ili na e-mail: kristina.lapcevic@mpr.gov.me i mirsad.spahic@mpr.gov.me.

Konsultacije o pripremi Nacrta zakona će trajati 40 dana od dana objavljivanja Javnog poziva.

Ministarstvo poljoprivrede i ruralnog razvoja će sve prispjele inicijative, predloge, sugestije i komentare razmotriti i uzeti u obzir prilikom sačinjavanja Nacrta zakona o uređenju tržišta poljoprivrednih proizvoda. 

Javna rasprava o Nacrtu zakona će se sprovesti održavanjem okruglih stolova u:

- Bijelom Polju, dana 06.06.2016. godine, sa početkom u 10h u prostorijama SO Bijelo Polje.

- Podgorici, dana 10.06.2016. godine, sa početkom u 10h u Kongresnoj sali stare zgrade Vlade Crne Gore.

Izvor: Vebsajt Ministarstvo poljoprivrede i ruralnog razvoja, 13.05.2016.