Poštovani posjetioci, sajt nadalje neće biti ažuriran usljed odluke kompanije Paragraf Lex da se privremeno povuče sa tržišta Crne Gore.

Svi propisi na sajtu kao i ostale informacije ažurirane su zaključno sa 31.3.2021.

Zastava Srbije | Zastava Bosne i Hercegovine
glavna-slika
Email Print

JAVNA RASPRAVA O NACRTU ZAKONA O KRITIČNOJ INFRASTRUKTURI: Rasprava će trajati do 1. maja 2019. godine

16.04.2019.


Na osnovu člana 11 Uredbe o izboru predstavnika nevladinih organizacija u radna tijela organa državne uprave i sprovođenju javne rasprave u pripremi zakona i strategija ("Sl. list CG", br. 41/2018) Ministarstvo unutrašnjih poslovadaje na javnu raspravuNacrt zakona o kritičnoj infrastrukturii upućuje javni poziv građanima, naučnoj i stručnoj javnosti, državnim organima, strukovnim udruženjima, političkim subjektima, nevladinim organizacijama, međunarodnim organizacijama, medijima i svim zainteresovanim organizacijama i zajednicama da se uključe u javnu raspravu i daju svoj doprinos u razmatranju Nacrta zakona.

Predlozi, sugestije i komentari na Nacrt zakona o kritičnoj infrastrukturi mogu se dostaviti Ministarstvu unutrašnjih poslova, Bulevar Svetog Petra Cetinjskog 22, 81000 Podgorica ili na fax: +38220242749, kao i na e-mail: bojan.mandic@mup.gov.me.

Javna rasprava o Nacrtu zakona o kritičnoj infrastrukturi trajaće 20 dana od dana objavljivanja javnog poziva na internet stranici Ministarstva unutrašnjih poslova.


IZVOR: Vebsajt MUP, 11.04.2019.


Naslov: Redakcija