Poštovani posjetioci, sajt nadalje neće biti ažuriran usljed odluke kompanije Paragraf Lex da se privremeno povuče sa tržišta Crne Gore.

Svi propisi na sajtu kao i ostale informacije ažurirane su zaključno sa 31.3.2021.

Zastava Srbije | Zastava Bosne i Hercegovine

JAVNI POZIV ZA KONSULTOVANJE ZAINTERESOVANE JAVNOSTI POVODOM IZRADE STRATEGIJE RAZVOJA INFORMACIONOG DRUŠTVA DO 2020.GODINE: Konsultacije će trajati do 6.marta 2016. godine


Na osnovu člana 7 Uredbe o postupku i načinu sprovođenja javne rasprave u pripremi zakona ("Sl. list CG", br. 12/2012) i člana 3 Uredbe o načinu i postupku ostvarivanja saradnje organa državne uprave i nevladinih organizacija ("Sl. list CG", br. 7/2012), Ministarstvo za informaciono društvo i telekomunikacije upućuje javni poziv za konsultacije građanima, stručnim i naučnim institucijama, državnim organima i organima uprave, strukovnim udruženjima, nevladinim organizacijama, medijima i drugim zainteresovanim organima, organizacijama, udruženjima i pojedincima (zainteresovana javnost) da se uključe u postupak pripreme Strategije razvoja informacionog društva do 2020. godine i dostave svoje inicijative, predloge i sugestije za izradu Strategije, u pisanom ili elektronskom obliku Ministarstvu za informaciono društvo i telekomunikacije, na adresu: Rimski trg 45, Podgorica, ili na jednu od sljedećih e-mail adresa: arhiva@mid.gov.me, ljubica.novovic@mid.gov.me.

Konsultacije zainteresovane javnosti o pripremi Strategije trajaće do 6.marta 2016. godine.

Za koordinaciju konsultacija zadužena je Ljubica Novovic, e-mail: ljubica.novovic@mid.gov.me.

Izvor: Vebsajt Ministarstvo za informaciono društvo i telekomunikacije, 15.02.2016.