Poštovani posjetioci, sajt nadalje neće biti ažuriran usljed odluke kompanije Paragraf Lex da se privremeno povuče sa tržišta Crne Gore.

Svi propisi na sajtu kao i ostale informacije ažurirane su zaključno sa 31.3.2021.

Zastava Srbije | Zastava Bosne i Hercegovine

PRVA SJEDNICA ODBORA ZA PRAĆENJE PRIMJENE ZAKONA I DRUGIH PROPISA OD ZNAČAJA ZA IZGRAĐIVANJE POVJERENJA U IZBORNI PROCES BIĆE ODRŽANA 14. AVGUSTA


Prva sjednica Odbora za praćenje primjene zakona i drugih propisa od značaja za izgrađivanje povjerenja u izborni proces biće održana 14. avgusta u crnogorskom parlamentu.

Na dnevnom redu je izbor predsjednika i njegovog zamjenika, odnosno koopredsjedavajućih članova Odbora.

Za članove Odbora izabrani su Milutin Simović, Miodrag Vuković, Predrag Sekulić, Mevludin Nuhodžić, Suljo Mustafić, Zorica Martinović, Ljerka Dragičević, Draginja Vuksanović, Dritan Abazović, Miloš Konatar, Neven Gošović i Zoran Miljanić, podsjeća agencija Mina.

Za 15. avgust zakazana je i radno-konsultativna sjednica Odbora za praćenje primjene zakona o izboru odbornika i poslanika u dijelu koji se odnosi na medije.

Za predsjednicu Odbora izabrana je Nada Drobnjak, a za njenog zamjenika Danko Šarančić.

Članovi su Žana Filipović, Goran Tuponja, Suljo Mustafić, Genci Nimanbegu, Slaven Radunović, Koča Pavlović, Vladislav Bojović i Danijela Marković.

Prva sjednica Privremenog odbora za nadzor nad istragama slučajeva ugrožavanja bezbjednosti novinara i medijskih kuća zakazana je za 22. avgust.

Članovi Odbora su Marta Šćepanović, Milorad Vuletić, Goran Tuponja, Andrija Popović, Emilo Labudović, Koča Pavlović, Srđan Milić i Izet Bralić.

Svi odbori formirani su 28. jula na sjednici crnogorskog parlamenta.

Izvor: Vebsajt Antena M, 13.08.2016.