Poštovani posjetioci, sajt nadalje neće biti ažuriran usljed odluke kompanije Paragraf Lex da se privremeno povuče sa tržišta Crne Gore.

Svi propisi na sajtu kao i ostale informacije ažurirane su zaključno sa 31.3.2021.

Zastava Srbije | Zastava Bosne i Hercegovine

NASTAVAK VII SJEDNICE SAVJETA ZA RAZVOJ NEVLADINIH ORGANIZACIJA 15. JULA 2015. GODINE: Razmatranje Izvještaja o realizaciji Akcionog plana Strategije razvoja nevladinih organizacija u Crnoj Gori za period 2014 – 2016. godina, izrade nacrta Zakona o izmjenama i dopunama Zakona o nevladinim organizacijama i Uredbe o finansiranju projekata i programa nevladinih organizacija u oblastima od javnog interesa


Savjet za razvoj nevladinih organizacija, nastaviće VII sjednicu, u srijedu 15. jula 2015. godine, sa početkom u 10:00h u staroj zgradi Vlade (ulica Jovana Tomaševića – Plenarna sala na prizemlju).

VII sjednica je započeta 23. juna 2015. godine, a u nastavku će biti razmatrana pitanja u vezi sa predlaganjem zaključaka Vladi povodom Izvještaja o realizaciji Akcionog plana Strategije razvoja nevladinih organizacija u Crnoj Gori za period 2014 – 2016. godina, zatim izrade nacrta Zakona o izmjenama i dopunama Zakona o nevladinim organizacijama i Uredbe o finansiranju projekata i programa nevladinih organizacija u oblastima od javnog interesa, te drugim pitanjima u vezi sa mandatom Savjeta.

Izvor: Press služba Vlade Crne Gore, 14.07.2015.