Poštovani posjetioci, sajt nadalje neće biti ažuriran usljed odluke kompanije Paragraf Lex da se privremeno povuče sa tržišta Crne Gore.

Svi propisi na sajtu kao i ostale informacije ažurirane su zaključno sa 31.3.2021.

Zastava Srbije | Zastava Bosne i Hercegovine

REGIONALNA PR KONFERENCIJA "ODNOSI PR SLUŽBI I MEDIJA U PROCESU EUROATLANSKIH INTEGRACIJA" 15. JUNA 2015. GODINE


Ministarstvo odbrane Crne Gore, u saradnji sa Ambasadom Ujedinjenog Kraljevstva u Crnoj Gori, organizuje u ponedjeljak, 15. juna 2015. godine, Regionalnu PR konferenciju pod nazivom "Odnosi PR službi i medija u procesu euroatlantskih integracija".

Konferencija će se održati u Petrovcu, u hotelu Palas, sa početkom u 9:00 sati.

U uvodnom dijelu učesnicima Konferencije obratiće se ambasador Ujedinjenog Kraljevstva u Crnoj Gori, Ian Whiting, državni sekretar Ministarstva odbrane Crne Gore, Bojan Šarkić i načelnik Službe za odnose sa javnošću i protokol Ministarstva odbrane CG, puk doc dr Mehmedin Tahirović.

Konferencija će se realizovati kroz dva panela: Prvi panel posvećen je iskustvima PR službi regiona u oblasti saradnje sa medijima, dok je drugi panel orjentisan na predstavljanje studija slučaja na konkretnim primjerima Makedonije i Crne Gore.

Učesnici na konferenciji biće predstavnici PR službi ministarstava odbrane Slovenije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Srbije, Makedonije i Crne Gore, predstavnici NATO i novinari iz Crne Gore.

Izvor: Vebsajt Ministarstvo odbrane, 12.06.2015.