Poštovani posjetioci, sajt nadalje neće biti ažuriran usljed odluke kompanije Paragraf Lex da se privremeno povuče sa tržišta Crne Gore.

Svi propisi na sajtu kao i ostale informacije ažurirane su zaključno sa 31.3.2021.

Zastava Srbije | Zastava Bosne i Hercegovine
Email Print

JAVNI POZIV NEVLADINIM ORGANIZACIJAMA ZA PREDLAGANJE TRI KANDIDATA/KINJE ZA KOMISIJU ZA PRAĆENJE SPROVOĐENJA STRATEGIJE ZA ZAŠTITU LICA SA INVALIDITETOM OD DISKRIMINACIJE I PROMOCIJU JEDNAKOSTI ZA PERIOD 2017-2021.

14.06.2017.


U skladu sa Uredbom o načinu i postupku ostvarivanja saradnje organa državne uprave i nevladinih organizacija ("Sl. list CG", br. 7/2012), Ministarstvo za ljudska i manjinska prava upućuje Javni poziv nevladinim organizacijama za predlaganje tri kandidata/kinje za člana/icu Komisije za praćenje sprovođenja Strategije za zaštitu lica sa invaliditetom od diskriminacije i promociju jednakosti za period 2017-2021 godine.

Ministarstvo za ljudska i manjinska prava poziva nevladine organizacije koje se bave pitanjima iz oblasti ljudskih prava lica sa invaliditetom da učestvuju u procesu izbora tri kandidata/kinje za člana/ice Komisije za praćenje sprovođenja Strategija za zaštitu lica sa invaliditetom od diskriminacije i promociju jednakosti, za period 2017. do 2021. godine i akcionih planova za njeno sprovođenje.


IZVOR: Ministarstvo za ljudska i manjinska prava, 12.06.2017.