Poštovani posjetioci, sajt nadalje neće biti ažuriran usljed odluke kompanije Paragraf Lex da se privremeno povuče sa tržišta Crne Gore.

Svi propisi na sajtu kao i ostale informacije ažurirane su zaključno sa 31.3.2021.

Zastava Srbije | Zastava Bosne i Hercegovine

JAVNI POZIV ZAINTERESOVANOJ JAVNOSTI DA SE UKLJUČI U POSTUPAK PRIPREME NACRTA ZAKONA O IZMJENAMA I DOPUNAMA ZAKONA O EKSPLOZIVNIM MATERIJAMA


Na osnovu čl. 6 i 7 stav 1 Uredbe o postupku i načinu sprovođenja javne rasprave u pripremi zakona ("Sl. list CG", br. 12/2012), Ministarstvo unutrašnjih poslova, uputilo je javni poziv zainteresovanoj javnosti (građanima, stručnim i naučnim institucijama, državnim organima, Glavnom gradu, Prijestonici i opštinama, strukovnim udruženjima, političkim strankama, sindikatima, nevladinim organizacijama, medijima i drugim zainteresovanim organima, organizacijama, udruženjima i pojedincima) da se uključe u postupak pripreme Nacrta zakona o izmjenama i dopunama Zakona o eksplozivnim materijama.

Zainteresovani mogu dostavljati svoje inicijative, predloge, sugestije i komentare u pisanom i elektronskom obliku Ministarstvu unutrašnjih poslova na adresu: Podgorica, Svetog Petra Cetinjskog broj 22, na fax: 020/481 833 ili e-mail adresu: sreten.nedic@mup.gov.me.

Lice ovlašćeno za koordinaciju konsultacija sa zainteresovanim subjektima je Sreten Nedić, samostalni savjetnik i u Direkciji za civilnu zaštitu i humanitarnu pomoć u Ministarstvu unutrašnjih poslova - br. tel: 020 481 – 807.

Konsultovanje o pripremi Nacrta zakona trajaće 20 dana.

Ministarstvo unutrašnjih poslova će sve prispjele inicijative, predloge, sugestije i komentare razmotriti i uzeti u obzir prilikom sačinjavanja Nacrta zakona.

Izvor: Vebsajt MUP, 09.11.2015.