Poštovani posjetioci, sajt nadalje neće biti ažuriran usljed odluke kompanije Paragraf Lex da se privremeno povuče sa tržišta Crne Gore.

Svi propisi na sajtu kao i ostale informacije ažurirane su zaključno sa 31.3.2021.

Zastava Srbije | Zastava Bosne i Hercegovine
Email Print

JAVNI POZIV ZA UČEŠĆE U PRIPREMI NACRTA ZAKONA O STRUKTURNIM MJERAMA, UREĐENJU TRŽIŠTA I DRŽAVNOJ POMOĆI U RIBARSTVU I JAVNI POZIV NVO ZA PREDLAGANJE KANDIDATA ZA ČLANA RADNE GRUPE ZA PRIPREMU NACRTA ZAKONA

13.03.2017.


Ministarstvo poljoprivrede i ruralnog razvoja upućuje Javni poziv zainteresovanoj javnosti da se uključe u postupak pripreme Nacrta zakona o strukturnim mjerama, uređenju tržišta i državnoj pomoći u ribarstvu.

Ministarstvo poljoprivrede i ruralnog razvoja poziva zainteresovanu javnost da dostavi svoje inicijative, prijedloge, sugestije i komentare u pisanom i elektronskom obliku Ministarstvu poljoprivrede i ruralnog razvoja na adresu: Podgorica, Rimski trg 46 ili na e-mail: milica.divanovic@mpr.gov.me.

Lice ovlašćeno za koordinaciju konsultacija sa zainteresovanim subjektima je Milica Divanović, br. tel. 020/482-270.

Rok za dostavljanje inicijativa, prijedloga, sugestija i komentara na pripremu Nacrta zakona je 20 dana od dana objavljivanja Javnog poziva.

Ministarstvo poljoprivrede i ruralnog razvoja će sve prispjele inicijative, prijedloge, sugestije i komentare uzeti u obzir i razmotriti prilikom sačinjavanja Nacrta zakona o strukturnim mjerama, uređenju tržišta i državnoj pomoći u ribarstvu.

Istovremeno Ministarstvo poljoprivrede i ruralnog razvoja upućuje Javni poziv NVO za predlaganje kandidata za člana radne grupe za pripremu Nacrta zakona o strukturnim mjerama, uređenju tržišta i državnoj pomoći u ribarstvu.

Rok za predlaganje kandidata/kinje za člana/icu Radne grupe je 8 (osam) dana od dana objavljivanja Javnog poziva.


IZVOR: Vebsajt Ministarstvo poljoprivrede i ruralnog razvoja, 09.03.2017.


Naslov: Redakcija