Poštovani posjetioci, sajt nadalje neće biti ažuriran usljed odluke kompanije Paragraf Lex da se privremeno povuče sa tržišta Crne Gore.

Svi propisi na sajtu kao i ostale informacije ažurirane su zaključno sa 31.3.2021.

Zastava Srbije | Zastava Bosne i Hercegovine

SAMIT MINISTARA FINANSIJA I GUVERNERA REGIONA 12 I 13 JUNA 2015. GODINE U BEČIĆIMA


Samit ministara finansija i guvernera regiona održaće se od 12.i 13. juna 2015. godine, u hotelu Splendid u Bečićima.

Tema ovogodišnjeg skupa je "Finansijska budućnost regiona", u okviru koje će se učesnici osvrnuti na sve bitne parametre ekonomskog i fiskalnog rasta i razvoja.

Učešće na Samitu, koji predstavlja najveći godišnji regionalni finansijski i monetarni skup, kao i prethodne godine, potvrdio je veliki broj ministara finansija, guvernera i direktora poreskih uprava regiona i njihovih zamjenika.

Ministar finansija Crne Gore, Radoje Žugić, učestvovaće na Panelu ministara finansija "Finansijska konsolidacija u uslovima recesije ili sporog privrednog oporavka" koji počinje u 9:30 sati, a guverner CBCG, Milojica Dakić, učesnik je Panela guvernera "Ključni izazovi za finansijsku stabilnost i monetarnu politiku u 2015. godini, čiji je početak zakazan za 14.00 sati.

Za subotu, 13. juna u 10 sati planiran je panel direktora poreskih uprava regiona na temu "Reforma poreske uprave i borba protiv sive ekonomije", koji će otvoriti Milan Lakićević, direktor Poreske uprave Crne Gore.

Izvor: Vebsajt Ministarstvo finansija, 11.06.2015.