Poštovani posjetioci, sajt nadalje neće biti ažuriran usljed odluke kompanije Paragraf Lex da se privremeno povuče sa tržišta Crne Gore.

Svi propisi na sajtu kao i ostale informacije ažurirane su zaključno sa 31.3.2021.

Zastava Srbije | Zastava Bosne i Hercegovine
glavna-slika
Email Print

JAVNA RASPRAVA O NACRTU ZAKONA O IZMJENAMA I DOPUNAMA ZAKONA O PRIZNAVANJU INOSTRANIH OBRAZOVNIH ISPRAVA I IZJEDNAČAVANJU KVALIFIKACIJA: Rasprava će trajati do 26. novembra 2019. godine

11.11.2019.


Ministarstvo prosvjete, u skladu s Uredbom o izboru predstavnika nevladinih organizacija u radna tijela organa državne uprave i sprovođenju javne rasprave u pripremi zakona i strategija ("Sl. list Crne Gore", br. 41/2018) obavještava zainteresovanu javnost da pokreće javnu raspravu o Nacrtu zakona o izmjenama i dopunama Zakona o priznavanju inostranih obrazovnih isprava i izjednačavanju kvalifikacija.

Javna rasprava o Nacrtu zakona trajaće do 26. novembra 2019. godine i sprovodi se u skladu sa Programom javne rasprave.

Javna rasprava o Nacrtu zakona će biti sprovedena održavanjem okruglog stola uz prisutvo ovlašćenih predstavnika Ministarstva, koji sprovode javnu raspravu, dana 15. novembra sa početkom u 12 sati u velikoj sali Ministarstva prosvjete.

Zainteresovani subjekti mogu svoje primjedbe, prijedloge i sugestije na Nacrt zakona dostaviti Ministarstvu prosvjete u pisanoj formi na propisanom obrascu (primjedbe, prijedlozi i sugestije) ili na e-mail adresu: branka.nikcevic@mps.gov.me

Ministarstvo prosvjete će nakon završetka javne rasprave razmotriti sve primjedbe, prijedloge i sugestije i sačiniti Izvještaj o sprovedenoj javnoj raspravi.


IZVOR: Vebsajt Ministarstva prosvjete, 07.11.2019.


Naslov: Redakcija