Poštovani posjetioci, sajt nadalje neće biti ažuriran usljed odluke kompanije Paragraf Lex da se privremeno povuče sa tržišta Crne Gore.

Svi propisi na sajtu kao i ostale informacije ažurirane su zaključno sa 31.3.2021.

Zastava Srbije | Zastava Bosne i Hercegovine

SKUPŠTINA CG: 10. decembra 2015. godine Odbor za evropske integracije organizuje javnu tribinu na temu "Crna Gora i EU: pregovori u oblasti ribarstva"


Odbor za evropske integracije organizovaće javnu tribinu na temu "Crna Gora i EU: pregovori u oblasti ribarstva", u četvrtak 10. decembra, sa početkom u 15.00 sati, u Plavoj sali Skupštine Crne Gore.

Dobra praksa bližeg informisanja građana o pregovaračkim poglavljima nastavlja se organizovanjem i ove tribine, na kojoj će zainteresovana javnost i stručnjaci iz oblasti ribarstva imati priliku da predstave svoja mišljenja i sugestije, prije razmatranja Nacrta pregovaračke pozicije za poglavlje 13 – Ribarstvo na predstojećoj śednici Odbora.

Na javnoj tribini će govoriti Marija Maja Ćatović, zamjenica predśednika Odbora, Danijela Stolica, generalni direktor Direktorata za poljoprivredu i ribarstvo Ministarstva poljoprivrede i ruralnog razvoja i pregovarač za poglavlje 13 – Ribarstvo i Aleksandar Joksimović, rukovodilac Laboratorije za ihtiologiju i morsko ribarstvo u Institutu za biologiju mora i šef Radne grupe za poglavlje 13 – Ribarstvo.

Pozivaju se svi zainteresovani da učestvuju na javnoj tribini i upoznaju se sa sadržajem pomenutog pregovaračkog poglavlja, te da svojim sugestijama daju doprinos procesu pristupanja Crne Gore Evropskoj uniji.

Izvor: Press služba Skupštine Crne Gore, 08.12.2015.