Poštovani posjetioci, sajt nadalje neće biti ažuriran usljed odluke kompanije Paragraf Lex da se privremeno povuče sa tržišta Crne Gore.

Svi propisi na sajtu kao i ostale informacije ažurirane su zaključno sa 31.3.2021.

Zastava Srbije | Zastava Bosne i Hercegovine

DELEGACIJA SKUPŠTINE CRNE GORE NA REGIONALNOJ PARLAMENTARNOJ KONFERENCIJI U BEOGRADU: Tema - Jačanje regionalne saradnje u parlamentima Zapadnog Balkana u cilju poboljšanja upravljanja javnim finansijama


Regionalna parlamentarna konferencija, na temu "Jačanje regionalne saradnje u parlamentima Zapadnog Balkana u cilju poboljšanja upravljanja javnim finansijama", održaće se 9. i 10. septembra 2016. godine, u Beogradu - Republika Srbija.

Dvodnevna konferencija, koju organizuju Vestminster fondacija za demokratiju i Svjetska banka u saradnji sa Mrežom parlamentarnih odbora za ekonomiju, finansije i evropske integracije zemalja Zapadnog Balkana, okupiće poslanike i predstavnike parlamenata Zapadnog Balkana, kao i eksperte Svjetske banke za pitanja javnih finansija, predstavnike ministarstava finansija i predstavnike vrhovnih revizorskih institucija.

Učešće u radu konferencije uzeće članovi Odbora za ekonomiju, finansije i budžet Skupštine Crne Gore: Aleksandar Damjanović, predśednik Odbora i član Borda Mreže, Veljko Zarubica, Filip Vuković i Nik Gjeloshaj.

Izvor: Press služba Skupštine Crne Gore, 08.09.2016.