Poštovani posjetioci, sajt nadalje neće biti ažuriran usljed odluke kompanije Paragraf Lex da se privremeno povuče sa tržišta Crne Gore.

Svi propisi na sajtu kao i ostale informacije ažurirane su zaključno sa 31.3.2021.

Zastava Srbije | Zastava Bosne i Hercegovine

SASTANAK PODODBORA ZA SAOBRAĆAJ, ENERGETIKU, ŽIVOTNU SREDINU I REGIONALNI RAZVOJ I EVROPSKE KOMISIJE 9. JUNA 2015. GODINE


U Podgorici će se, u utorak 9. juna 2015. godine, održati osmi sastanak Pododbora za saobraćaj, energetiku, životnu sredinu i regionalni razvoj između Crne Gore i Evropske komisije.

Sastanak će otvoriti generalna direktorica za evropske poslove u Ministarstvu vanjskih poslova i evropskih integracija, Snežana Radović i predstavnik Generalne direkcije za proširenje, Tomas Haglajtner.

Na sastanku će biti razmatran napredak u oblasti klimatskih promjena, energetike, regionalne politike, životne sredine i saobraćaja. Predstavnici crnogorskih institucija predstaviće realizovane aktivnosti u tim oblastima, u periodu od prethodnog sastanka koji je održan u oktobru 2014. u Briselu. Akcent će biti na usklađivanju i sprovođenju zakonodavstva i izgradnji institucionalnih i administrativnih kapaciteta u navedenim oblastima.

Izvor: Press služba Vlade Crne Gore, 08.06.2015