Poštovani posjetioci, sajt nadalje neće biti ažuriran usljed odluke kompanije Paragraf Lex da se privremeno povuče sa tržišta Crne Gore.

Svi propisi na sajtu kao i ostale informacije ažurirane su zaključno sa 31.3.2021.

Zastava Srbije | Zastava Bosne i Hercegovine

MINISTARSTVO FINANSIJA: Svjetska banka pouzdan partner Vlade Crne Gore


 

Sastanak je bio prilika da se rezimiraju sprovedene aktivnosti u prethodnom periodu, kao i da se načelno razgovara o strateškom okviru za buduću saradnju u kontekstu djelatnosti i podrške Svjetske banke, koja uključuje ne samo finansijsku, već i tehničku i ekspersku pomoć.

"Ističući da se pomenuta finansijska institucija u kontinuitetu ističe kao pouzdan partner Vladi Crne Gore i razvojnim politikama koje promoviše i sprovodi, Žugić je naglasio potrebu tijesne saradnje između dvije strane, naročito u prioritetnim sektorima kao što su turizam, energetika i prirađivačka industrija", piše u saopštenju.

Ukazujući na dosadašnja pozitivna iskustva u komunikaciji sa crnogorskim institucijama, Proskuryakova je iskazala uvjerenje da će koncept buduće saradnje, kroz Strategiju za naredni petogodišnji period, biti kompatibilan sa prioritetnim ekonomskim pravcima Države.

Izvor: Vebsajt CdM, 07.12.2015.