Poštovani posjetioci, sajt nadalje neće biti ažuriran usljed odluke kompanije Paragraf Lex da se privremeno povuče sa tržišta Crne Gore.

Svi propisi na sajtu kao i ostale informacije ažurirane su zaključno sa 31.3.2021.

Zastava Srbije | Zastava Bosne i Hercegovine

SKUPŠTINA CG: 8. oktobra 2015. godine śednica Anketnog odbora za prikupljanje informacija i činjenica o postupanju nadležnih državnih organa u zaštiti imovine i javnog interesa prilikom prodaje imovine Duvanskog kombinata Podgorica AD u stečaju - Uzimanje izjava od dva lica


Peta śednica Anketnog odbora za prikupljanje informacija i činjenica o postupanju nadležnih državnih organa u zaštiti imovine i javnog interesa prilikom prodaje imovine Duvanskog kombinata Podgorica AD u stečaju biće održana 8. oktobra 2015. godine, sa početkom u 10:00 časova, u Plavoj sali.

Dnevni red:

1. Uzimanje izjava, u skladu sa Zakonom o parlamentarnoj istrazi("Sl. list CG", br. 38/2012), od sljedećih lica:

- Nebojše Stankovića, predsjednika sindikalne organizacije Duvanski kombinat AD Podgorica u trenutku uvođenja stečaja u Duvanskom kombinatu AD Podgorica i

- Dejana Bojovića, predsjednika sindikalne organizacije,,Duvankomerc" DOO Podgorica u trenutku uvođenja stečaja u Duvanskom kombinatu AD Podgorica.

Izvor: Press služba Skupštine Crne Gore, 07.10.2015.