Poštovani posjetioci, sajt nadalje neće biti ažuriran usljed odluke kompanije Paragraf Lex da se privremeno povuče sa tržišta Crne Gore.

Svi propisi na sajtu kao i ostale informacije ažurirane su zaključno sa 31.3.2021.

Zastava Srbije | Zastava Bosne i Hercegovine

KONFERENCIJA “DRUŠTVENI MEDIJI: JAČANJE PARTNERA" 8. JUNA 2015. GODINE


Ministarstvo vanjskih poslova i evropskih integracija Crne Gore i NATO Odjeljenje za javnu diplomatiju, uz podršku Komunikacionog tima Savjeta za članstvo u NATO Vlade Crne Gore, organizuju u ponedjeljak 8. juna 2015. godine, konfrenciju o društvenim mrežama, pod nazivom “Društveni mediji: jačanje partnera" (”SOCIAL MEDIA: Empowering Partners”).

Konferencija će okupiti značajan broj učesnika iz zemlje, regiona, država članica NATO i međunarodne zajednice, kao i ugledne govornike koji će približiti aktulene teme iz oblasti upravljanja društvenim mrežama i najnovijim trendovima.

Eksperti za ovu oblast govoriće o modelu koji koristi NATO-a na polju društvenih mreža, najnovijim trendovima, inovativnim komunikacijama u kriznim situacijama, upotrebi društvenih mreža od strane medija. Takođe, biće riječi i o aktivnostima političara na društvenim mrežama, iskustvima i izazovima. Poseban akcenat biće stavljen na ulogu i značaj društvenih mreža u odnosima s javnošću i njihov uticaj na politička i bezbjednosna pitanja.

Konferenciju će otvoriti potpredsjednik Vlade i ministar vanjskih poslova i evropskih integracija Crne Gore, Igor Lukšić i pomoćnik generalnog sekretara NATO za javnu diplomatiju, Ted Vajtsajd. 

Izvor: Komunikacioni tim Savjeta za članstvo u NATO, 05.06.2015.