Poštovani posjetioci, sajt nadalje neće biti ažuriran usljed odluke kompanije Paragraf Lex da se privremeno povuče sa tržišta Crne Gore.

Svi propisi na sajtu kao i ostale informacije ažurirane su zaključno sa 31.3.2021.

Zastava Srbije | Zastava Bosne i Hercegovine
Email Print

U PRIPREMI NACRT ZAKONA O IZMJENAMA I DOPUNAMA ZAKONA O PREVOZU OPASNIH MATERIJA

08.05.2017.


Na osnovu člana 7 Uredbe o postupku i načinu sprovođenja javne rasprave u pripremi zakona ("Sl. list CG", br. 12/2012), Ministarstvo unutrašnjih poslova, upućuje javni poziv zainteresovanoj javnosti (građanima, stručnim i naučnim institucijama, državnim organima, Glavnom gradu, Prijestonici i opštinama, strukovnim udruženjima, političkim strankama, sindikatima, nevladinim organizacijama, medijima i drugim zainteresovanim organima, organizacijama, udruženjima i pojedincima) da se uključe u postupak pripreme Nacrta zakona o izmjenama i dopunama zakona o prevozu opasnih materija i dostave svoje inicijative, predloge, sugestije i komentare u pisanom i elektronskom obliku Ministarstvu unutrašnjih poslova na adresu: Podgorica, Svetog Petra Cetinjskog broj 22 ili e-mail adresu: mup.emergency.prev@t-com.me

Lice ovlašćeno za koordinaciju konsultacija sa zainteresovanim subjektima je Sandra Racković, načelnica Direkcije za preventivne poslove u Direktoratu za vanredne situacije Ministarstva unutrašnjih poslova (tel. br: 020 481 805).

Konsultacije o pripremi Nacrta zakona trajaće 20 dana.

Ministarstvo unutrašnjih poslova (Direktorat za vanredne situacije) će sve prispjele inicijative, predloge, sugestije i komentare razmotriti i uzeti u obzir prilikom sačinjavanja Nacrta zakona o izmjenama i dopunama Zakona o prevozu opasnih materija.


IZVOR: Vebsajt Ministarstvo unutrašnjih poslova i javne uprave, 04.05.2017.


Naslov: Redakcija