Poštovani posjetioci, sajt nadalje neće biti ažuriran usljed odluke kompanije Paragraf Lex da se privremeno povuče sa tržišta Crne Gore.

Svi propisi na sajtu kao i ostale informacije ažurirane su zaključno sa 31.3.2021.

Zastava Srbije | Zastava Bosne i Hercegovine

SKUPŠTINA CG: 5. oktobra 2015. godine održane śednice Zakonodavnog odbora, Odbora za zdravstvo, rad i socijalno staranje - Razmotreni predlozi odluka


105. śednica Odbora za zdravstvo, rad i socijalno staranje

Tema śednice, održane 5. oktobra 2015. godine, bila je "Dostupnost, sadržaj i analiza rezultata briseva bolnica na teritoriji Crne Gore"

Pored članova Odbora za zdravstvo, rad i socijalno staranje, na 105. śednici, prisustvovali su: prim.dr Mensud Grbović, pomoćnik ministra zdravlja, mr Nada Mališić, direktorica Centra za ekologiju u Institutu za javno zdravlje Crne Gore i Dejan Cvijanović, predstvanik NVO,,Krug života".

Nakon rasprave članovi Odbora su se saglasili da će predloge zaključaka dostaviti stručnoj službi Odbora a isti će se, nakon njihovog usvajanja, uputiti organima nadležnim za njihovu realizaciju.

139. śednica Zakonodavnog odbora

Zakonodavni odbor je na 139. śednici održanoj 5. oktobra 2015. godine razmotrio i pozitivno se izjasnio o Predlogu odluke o izmjeni Odluke o obrazovanju Odbora za praćenje primjene zakona i drugih propisa od značaja za izgrađivanje povjerenja u izborni proces, koji je podnijela poslanica Draginja Vuksanović.

U nastavku śednice, vođena je rasprava o načinu daljeg rada na śednicama Odbora, jer śednici Odbora nijesu prisustvovali poslanici iz reda parlamentarne opozicije. Nakon rasprave śednica je prekinuta.

Izvor: Press služba Skupštine Crne Gore, 05.10.2015.