Poštovani posjetioci, sajt nadalje neće biti ažuriran usljed odluke kompanije Paragraf Lex da se privremeno povuče sa tržišta Crne Gore.

Svi propisi na sajtu kao i ostale informacije ažurirane su zaključno sa 31.3.2021.

Zastava Srbije | Zastava Bosne i Hercegovine
Email Print

JAVNI POZIV ZA KONSULTACIJE ZA POSTUPAK PRIPREME NACRTA ZAKONA O IZMJENAMA I DOPUNAMA ZAKONA O SOCIJALNOJ I DJEČJOJ ZAŠTITI: Konsultacije će trajati do 24. aprila 2017. godine

06.04.2017.


Na osnovu člana 7 Uredbe o postupku i načinu sprovođenja javne rasprave u pripremi zakona ("Sl. list CG", br. 12/2012) Ministarstvo rada i socijalnog staranja, upućuje javni poziv za konsultacije građanima, stručnim i naučnim institucijama, državnim organima, strukovnim udruženjima, političkim strankama, nevladinim organizacijama, medijima i drugim zainteresovanim organima, udruženjima (zainteresovana javnost) za pitanja koja će se uređivati zakonom, da se uključe u postupak pripreme Nacrta zakona o izmjenama i dopunama Zakona o socijalnoj i dječjoj zaštiti.

Javne konsultacije će trajati do 24. aprila 2017. godine.

Komentare, inicijative, predloge i sugestije možete slati poštom na adresu: Ministarstva rada i socijalnog staranja Rimski trg broj 46 Podgorica (sa naznakom "Javne konsultacije - Nacrt zakona o izmjenama i dopunama Zakona o socijalnoj i dječjoj zaštiti") kao i elektronskim putem na e-mail: budimka.novakovic@mrs.gov.me i vesna.cimbaljevic@mrs.gov.me.

Kontakt osobe za koordinaciju konsultacija sa zainteresovanim subjektima su Novaković Budimka, broj tel. 020 482-448 i Cimbaljević Vesna, broj tel. 020 482-451.

Ministarstvo rada i socijalnog staranja će prispjele inicijative, predloge, sugestije i komentare razmotriti prilikom izrade Nacrta zakona o izmjenama i dopunama Zakona o socijalnoj i dječjoj zaštiti.


IZVOR: Vebsajt Ministarstvo rada i socijalnog staranja, 03.04.2017.


Naslov: Redakcija