Poštovani posjetioci, sajt nadalje neće biti ažuriran usljed odluke kompanije Paragraf Lex da se privremeno povuče sa tržišta Crne Gore.

Svi propisi na sajtu kao i ostale informacije ažurirane su zaključno sa 31.3.2021.

Zastava Srbije | Zastava Bosne i Hercegovine
Email Print

JAVNI POZIV ZA DODATNE KONSULTACIJE O PREDLOGU ZAKONA O IZMJENAMA I DOPUNAMA ZAKONA O NEVLADINIM ORGANIZACIJAMA: Rok za sugestije 15. mart 2017. godine

06.03.2017.


Na osnovu člana 6 Uredbe o postupku i načinu sprovođenja javne rasprave u pripremi zakona ("Sl. list CG", br. 12/2012), Ministarstvo javne uprave, upućuje javni poziv za dodatne konsultacije o Predlogu zakona o izmjenama i dopunama Zakona o nevladinim organizacijama.

Zainteresovana javnost (građani, stručne i naučne institucije, državni organi, Glavni grad, Prijestonica i opštine, sindikati, nevladine organizacije, mediji i drugi zainteresovani subjekti) može, do 15. marta 2017.godine, dostaviti svoje predloge i sugestije na Predlog zakona.

Predlozi i sugestije dostavljaju se Ministarstvu javne uprave, u pisanom i elektronskom obliku, na adresu: Podgorica, Rimski trg broj 45 ili e-mail adresu: ivan.sikmanovic@mju.gov.me.

O Predlogu zakona održaće se okrugli sto u Podgorici, 17.03.2017. godine, sa početkom u 10h.

Svi lica zainteresovana da učestvuju na okruglom stolu prijavu mogu da pošalju na e-mail marija.ivancevic@tacso.org do 15. marta 2017. godine. Učesnicima koji dolaze van Podgorice biće nadoknađeni troškovi prevoza.

Lice ovlašćeno za koordinaciju konsultacija sa zainteresovanim subjektima je Ivan Šikmanović (tel: 068 896 977).

Ministarstvo javne uprave će sve prispjele predloge i sugestije razmotriti i uzeti u obzir prilikom sačinjavanja Predloga zakona. 


IZVOR: Vebsajt Vlade, 03.03.2017.


Naslov: Redakcija